ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10-10-11 (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

liako.gr

swallow-the-sun-345909Σε όλο τον κόσμο γίνονται διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, των ήπια αγανακτισμένων με κορύφωση την «αγανάκτιση» της 15ης του Οκτωβρίου.

Όλα είναι έτοιμα και για τα δύο ενδεχόμενα.

Αν αποφασιστεί μέχρι την 10η Οκτωβρίου, ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα κατασκευάσει την «εικόνα» του θηρίου , δηλαδή τον κλώνο του Αντιχρίστου, που θα συγκυβερνήσει μαζί με τον Αντίχριστο για λογαριασμό της Μαύρης Αδελφότητας, τότε οι «αγανακτισμένοι» με τα πανώ θα κάνουν την γιαλαντζί επανάστασή τους, για να ρίξουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, που θα πάρουν εντολή από τα αφεντικά τους να πέσουν.

Αν αποφασιστεί ότι δεν επήλθε συμφωνία για το ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα βγάλει τον κλώνο (την εικόνα του θηρίου της Αποκαλύψεως), τότε θα έλθει μία ηρεμία σε όλο τον πλανήτη για άγνωστο χρονικό διάστημα, μέχρι να αποφασιστεί και πάλι για το ποιός θα βγάλει τον κλώνο.

Αν αποφασίσουν ότι δεν θα βγει ο κλώνος, τότε θα σταματήσει αυτόματα, ακόμη και πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της 10ης προς 11η Οκτωβρίου, η τετραετής διεργασία την οποία  ξεκίνησε ο Ήλιος, με την οποία θα δώσει το τελικό του φλάς (ηλεκτρομαγνητικό παλμό) που θα αφανίσει κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα και επομένως το σύνολο της τεχνολογίας των ανθρώπων.

Αν η ακολουθία αυτή, του Ήλιου, σταματήσει, θα πάψουν τα αυξημένα μικροκύματα και η παράλογη ζέστη και το κλίμα λογικά θα επανέλθει στα φυσιολογικά για την εποχή στάνταρ.

Αμέσως μετά, θα πρέπει να έλθει και η λύση στην οικονομική κρίση της Ελλάδος, που απειλεί, λέει, ολόκληρο τον πλανήτη.

Η λύση στην Ελλάδα, μπορεί να έρθει βέβαια, μόνο με αλλαγή της κυβέρνησης αλλά κυρίως με αλλαγή της σταλινικής πολιτικής.

Yπάρχει βέβαια και η προφητεία που λέει ότι όλα θα γίνουν όταν θα νομίζετε ότι έχετε ησυχάσει. Ίσως πράγματι να έλθει μια άγνωστης διάρκειας περίοδος ηρεμίας

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: